Biciclot

Biciclot
Font: https://www.biciclot.coop

Biciclot

Biciclot és una cooperativa de treball que es dedica a la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per una mobilitat sostenible. Ofereix els seus serveis a entitats socials, escoles, instituts, centres educatius, administracions publiques i particulars.

Imparteix cursos de mecànica i d’aprendre a anar en bici i circular segur i un espai d’autoreparació.

Recull bicicletes usades, les repara i les posa de nou en circulació en el mercat de segona ma i fent donacions de caire social.

Treballa per a les persones, oferint cursos adreçats a adults: cursos de mecànica pel manteniment de la bici, de reutilització i reciclatge, cursos d’aprendre a anar en bici i d’ aprendre a circular per a totes les edats, rutes guiades i passejades per descobrir Barcelona d’una forma diferent.

Organitza itineraris turístics en bicicleta per la ciutat de Barcelona per gaudir de la visita d’una manera àgil, divertida, segura i respectuosa amb el medi ambient.

Treballa per a la inserció sociolaboral de joves i adults fent formació ocupacional i pràctiques laborals.

Des del punt de vista educatiu escolar treballa amb infants, educant i sensibilitzant per una circulació segura amb activitats escolars i campanyes educatives a través d’un seguit d’activitats i programes per apropar la bicicleta a escoles i instituts amb l’objectiu és que els alumnes utilitzin en el futur la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu.

Entre les activitats que ofereixen trobem: itineraris i travesses de descoberta, proves d’habilitat per aprendre a anar en bici o millorar-ne les destreses, sessions per a donar a conèixer millor la bicicleta des de quines són les seves avantatges fins a com n’hem de fer el manteniment, etc.

http://www.biciclot.coop/escoles-entitats/la-bicicleta-als-centres-educatius/

Alguns materials de promoció de la bicicleta elaborats per Biciclot

Manuals

Vídeos

 

 

Recentment Biciclot s’ha traslladat a la seva nova seu a l’edifici de Can Picó, futur BiciHub de la mobilitat sostenible.

 

 

 

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *