Fit Games L’Hospitalet

Fit Games L'Hospitalet
Font: https://www.facebook.com/fitgameslh/

Fit Games L’Hospitalet

Els Fit Games L’Hospitalet són un programa que promou la pràctica d’activitat física saludable entre els alumnes de 4t d’ESO d’instituts de L’Hospitalet ja que és a partir d’aquest curs que l’educació física deixa de ser una assignatura obligatòria en els plans d’estudi.

Aquest programa està impulsat pel Servei de Salut de l’ajuntament de L’Hospitalet i a més de fomentar la pràctica d’activitat física saludable vol prevenir també el tabaquisme i el consum de drogues i alcohol, conductes perjudicials per a la pròpia salut que alguns adolescents incorporen en aquestes edats.

Durant el període lectiu que va de l’octubre a l’abril, els alumnes s’han entrenat per realitzar correctament en el menor temps possible sis exercicis físics supervisats pel Servei de Salut amb reptes incorporats dins i fora de l’horari lectiu per difondre l’oci saludable.

Repte final dels Fit Games L’Hospitalet 16-17

Fit Games L'Hospitalet

Font: https://www.facebook.com/fitgameslh/

 

Els guanyadors dels Fi Games L’Hospitalet han rebut uns premis consistents en 250 euros en material esportiu per als tres primers instituts classificats i 200 euros de material esportiu per als tres nois i les tres noies amb millor puntuació.

El dia 11 de maig va tenir lloc a l’estadi de municipal de la Feixa Llarga la jornada final dels Fit Games L’Hospitalet en la que van participar un miler adolescents de 4t d’ESO d’11 instituts de la ciutat. Aquesta jornada va comptar amb la col·laboració d’alumnes del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la FPCEE Blanquerna (URL).

 

 

 

Pàgina a Facebook del projecte Fit Games L’Hospitalet

https://www.facebook.com/fitgameslh

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *