Expressió corporal d’una història sonora

Expressió corporal d'una història sonora
Font: mouelcos.cat

Expressió corporal d’una història sonora

Aquesta activitat d’expressió corporal d’una història sonora barreja imaginació, creativitat, espontaneïtat i expressivitat. Consisteix a escoltar una història sonora que barreja una sèrie de sons, imaginar què creiem que pot passar i fer la representació amb el nostre cos.

Aquesta història formada per la successió de diferents son l’escoltem tres vegades:

  1. L’escoltem estirats al terra i amb els ulls tancats (fem servir els tapaulls), relaxats i tractant d’imaginar què és el que creiem que pot passar. Hem de procurar controlar el nostre cos i no moure’ns.
  2. Representem amb el nostre cos amb els ulls tapats (fem servir els tapaulls)  i sense desplaçar-nos el que imaginem que passa en la història sonora.
  3. Representem amb el nostre cos ara ja amb els ulls oberts i desplaçant-nos per l’espai el que imaginem que passa en la història sonora.

 

Posteriorment ens reunim per grups i comentem amb els companys el que hem imaginat que passa en aquesta història sonora.

Finalment ho compartim en gran grup.

Aquesta activitat contribueix a assolir la competència 5 Comunicar vivències, emocions i idees utilitzant els recursos expressius del propi cos, de la Dimensió expressió i comunicació corporal.

 

 

 

 

Història sonora extreta del CD Angoisse et Epouvante, Anguish and Terror, Angustia y Terror.

Expressió corporal d'una història sonora

Font: amazon.co.uk

https://www.amazon.co.uk/Anguish-Terror-Noises-Situations-Various-Artists/dp/B000026B97

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *