Juguem tots

Juguem tots
Font: www.fundacionmapfre.org

Juguem tots

Juguem tots és un conte infantil sobre hàbits saludables que forma part del projecte Vivir en salud de la Fundación Mapfre. Aquest projecte consta de diferents materials educatius dirigits a famílies, joves i adolescents i també a professionals de l’educació o la sanitat amb la finalitat d’estimular la reflexió sobre la salut, l’alimentació sana i l’activitat física.

La Lídia és una nena molt activa que li agrada l’esport i ha fet una bona colla amb els seus amics de l’equip de bàsquet. Carles és amic i company de classe de la Lídia, però no li agrada tant l’esport com a ella, ell prefereix veure la tele, jugar als videojocs i menjar.

A l’escola celebren la setmana de l’esport i en Carles descobrirà, amb l’ajut dels seus amics, que li agrada fer exercici i jugar en equip. Gràcies a l’esport en Carles canviarà els seus hàbits de vida i millorarà la seva salut.

El conte Juguem tots el podem trobar en format escrit, però també audiovisual.

Fundación Mapfre ha creat també un quadern per treballar diferents aspectes relacionats amb la salut a l’aula i una guia per al professorat.

 

Fitxa interactiva

http://www.mapfre.es/portal/fundacion/jugamos-todos/jugtodos.html

Conte

Quadern de treball

Guia per al professorat

 

Decàleg d’hàbits saludables

Juguem tots

Font: www.fundacionmapfre.org

 

 

Informació extreta de

https://www.fundacionmapfre.org/fundacion/es_es/educa-tu-mundo/material-educativo/cuento-infantil-jugamos-todos.jsp

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *