Entrevista a Joaquin Bermúdez

Entrevista a Joaquin Bermúdez

Entrevista a Joaquin Bermúdez

 

Amb motiu del 25è aniversari de l’escola Agustí Bartra de Terrassa, hem entrevistat a diferents antics alumnes que mantenen una vinculació important amb el món de l’esport.

 

Nom. Joaquin Bermúdez Parra.

Entre quins anys vas estar a l’escola? Quants anys tens? Vaig estar a l’escola entre els anys 2001 fins al 2004. Tinc 15 anys.

Quins records tens de la teva estada al CEIP Agustí Bartra? Els records que tinc són fantàstics perquè em vaig canviar de col·legi a la meitat de la primària i en aquest col·legi tant el professorat i els alumnes em van acollir molt bé. Gràcies.

 

Entrevista a Joaquin Bermúdez

 

Quin esport practiques actualment? Jo actualment estic jugant a futbol americà als Reds. A on? Entreno a les pistes del Can Jofresa. De quin club ets? Home!, de l’equip on jugo clarament. Però si s’ha d’escollir professionalment dels Patriots.

Per què practiques esport? Perquè l’esport és una cosa que t’ajuda en tots els sentits de la vida, des d’alliberar la ment fins a fer amics, descarregar adrenalina i treure tots el mals pensaments.

Has practicat altres esports abans d’aquest. Quins? Per quin motiu et vas decidir finalment per l’actual? Sí, vaig fer unes temporades al futbol, però com que no era molt bo, ni tampoc m’inspirava gens, vaig decidir el bàsquet que em motivava més i a més era més bo. Però actualment estic jugant a futbol americà.

Entrevista a Joaquin Bermúdez

Com vas començar a practicar el teu esport? A quina edat? El bàsquet el vaig començar a practicar a l’Agustí Bartra, precisament a l’edat de 9 anys i el futbol americà als 15 anys.

Tens bones amistats dins del món de l’esport? Sí, hi ha bones relacions.

Quantes hores diàries o setmanals dediques a entrenar? Entreno de quatre hores i mitja a cinc a la setmana.

Et costa combinar la pràctica de l’esport amb altres aficions o dedicacions com sortir amb els amics i amigues, estudiar, etc? No, però l’esport treu molt de tempos però si t’agrada endavant.

En la teva vida t’agradaria dedicar-te a alguna tasca relacionada amb l’esport? M’agradaria ser veterinari.

Ens recomanaries que practiquéssim algun esport? Per quina raó? En el futbol americà es descarrega molta adrenalina.

Moltes gràcies

També us pot interessar