Setmana europea de l’esport 2016

Setmana europea de l’esport 2016

Durant el mes de setembre de 2016 té lloc la segona edició de la Setmana europea de l’esport. Organitzada per la Comissió Europea, el seu principal objectiu és promoure l’activitat física i l’esport en l’àmbit europeu, sensibilitzant a la societat sobre els avantatges que comporta la seva pràctica per a la salut.

En el marc d’aquest esdeveniment s’organitzen una sèrie d’activitats físicoesportives en tots els àmbits (comunitari, nacional, regional i local) dirigides a tothom, independentment de la seva edat, experiència prèvia o condició física. Les activitats estan vinculades a quatre àmbits: educatiu, laboral, a l’aire lliure i clubs esportius o gimnasos.

Amb l’etiqueta #BeActive  es fa difusió a Twitter d’iniciatives i informacions en relació a la importància d’incorporar hàbits saludables en relació a la pràctica d’activitat física.

 

Setmana europea de l'esport 2016

 

Tota la informació sobre aquest esdeveniment en aquests enllaços:

http://ec.europa.eu/sport/week/

http://www.csd.gob.es/csd/promocion/semana-europea-del-deporte

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *