Conlacomidasisejuega.org

Conlacomidasisejuega.org

Conlacomidasisejuega.org

Conlacomidasisejuega.org és un joc educatiu interactiu creat per la  Asociación General de Consumidores, ASGECO CONFEDERACIÓN  i dirigit a alumnes d’educació primària que pretén combatre l’obesitat infantil. Consta de cinc pantalles que s’han de completar en el mínim temps possible.

A cada pantalla s’han de contestar correctament unes preguntes, s’ha de fer un trencaclosques i s’ha de completar la piràmide amb els aliments i activitats físiques proposades col·locant diferents aliments i hàbits, com practicar esport o anar a escola a peu, en la piràmide en funció de la freqüència recomanada

El protagonista és un ninot que fa preguntes a manera de trivial sobre els hàbits a l’hora del menjar. Els escenaris on transcorre el joc són espais quotidians: la cuina de casa, l’aula, el pati d’escola durant l’esbarjo i el camp d’entrenament esportiu.

Con la comida sí se juega és un joc interactiu senzill i educatiu que serveix de primera aproximació a les pautes d’alimentació saludable per a nens i nenes.

http://www.conlacomidasisejuega.org/

 

Conlacomidasisejuega.org

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *