Jocs malabars i l’EF

Jocs malabars i l'EF

Jocs malabars i l’EF

Per jocs malabars o malabarisme entenem l’art de manipular i fer espectacle amb més objectes que mans, mantenint-los en equilibri i llençant-los a l’aire alternativament, sense deixar que caiguin al terra.

 

Els jocs malabars fan que per la seva dificultat calgui tenir una habilitat psicomotriu per part de qui la realitza. Per això el malabarista utilitza varies parts del cos, principalment les mans, però també peus, braços o cap. Els jocs malabars són una de les atraccions clàssiques del circ.

 

Pàgina web amb trucs i indicacions per aprendre algunes habilitats

http://www.xtec.cat/~aalas/malabars/

 

Ensaimada malabar

Pàgina molt complerta on trobem moltíssima informació. Com fer-nos nosaltres mateixos el nostre material, història, trucs, vídeotutorials, etc.

http://www.ensaimadamalabar.com/

 

Malabares tv

Canal youtube amb molts vídeos i tutorials per poder-nos fixar bé de quina manera hem de manipular els diferents objectes malabars

 

Pal del diable

Mocadors malabars

Pilotes malabars

Diàbolo

 

Plat xinès

Tècnica del plat xinès

Xanques

Vídeos de circ

 

 

 

 

També us pot interessar

1 resposta

  1. abril 2020

    […] TREU A L’ARTISTA QUE PORTES DINS: Segur que de petit et quedaves embadalit davant la tele quan sortia un malabarista al circ fent voltar tres, quatre o cinc pilotes a la vegada. I segur que quan ningú t’ha vist, has intentat fer-ho amb tres taronges. Doncs… a què esperes per aprendre!!!! Aquí et passem un enllaç que pot ser el teu trampolí. https://www.mouelcos.cat/?p=166 […]