Revista Tándem

Revista Tándem
Font: Revista Tándem

Revista Tándem

La revista Tándem és una revista de didàctica de l’educació física publicada trimestralment en llengua castellana des de l’any 2000 per l’editorial Graó.

Cada número és un monogràfic dedicat a una temàtica concreta relacionada amb l’educació física. A part d’aquest monogràfic la revista també compta amb altres seccions fixes. La revista Tàndem està disponible en format paper i també en format digital (PDF).

Els continguts publicats a la revista Tándem permeten estar informat de l’actualitat pedagògica relacionada amb l’educació física, descobrir i intercanviar experiències, aprendre noves eines útils, autoformar-se, conèixer informació útil tant teòrica com pràctica per a la pròpia pràctica docent, etc.

La subscripció a la revista Tándem es pot fer en diferents modalitats (persones o institucions, format paper o digital, amb accés o no al fons de la revista) i té un cost.

Revista Tándem

Font: Revista Tándem

També podem adquirir edicions soltes de la revista en format paper a un preu que actualment és de 18,50 € o en format digital (PDF) per 10.81 €. Podem trobar la revista Tándem en les llibreries especialitzades.

Alguns dels articles publicats a cada número de la revista són de lectura gratuïta. Estan identificats amb un cadenat de color verd i es poden llegir a la mateixa web a través d’un visualitzador o bé descarregar-los en format PDF.

https://www.grao.com/ca/productes/revistes?c=TAN

En aquest enllaç es poden consultar els sumaris de totes les revistes publicades fins ara.

https://dialnet.unirioja.es/servlet/revista?codigo=1397

 

En el servei de publicació en línia isuu es pot consultar gratuïtament el número 51 de la revista Tándem (gener, febrer, març 2016), titulat “Recrea tu ocio”.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *