Coreografies d’acrosport musical a 5è

Coreografies d'acrosport musical a 5è

Coreografies d’acrosport a 5è

Com a finalització de les activitats d’acrosport que hem estat fent amb les classes de 5è de l’escola hem preparat una coreografia musical que havia d’incloure figures d’acrosport, desplaçaments gimnàstics, equilibris i elements coreogràfics.

Primer vam fer una votació a través d’un formulari en línia per tal de triar quina seria la música que faríem servir en les representacions.

La cançó triada per una gran  majoria va ser aquesta.

 

A l’inici de la preparació de les coreografies vam entregar a cada grup aquest material:

  • Una graella en la que s’especificava quins elements havia d’incloure la coreografia amb la seva puntuació. D’aquesta manera cada grup sabia què havia de fer per tal d’assolir la màxima valoració per part del mestre i dels companys. Graella 1.
  • Una graella buida en la que s’havia d’anar anotant amb dibuixos, esquemes o paraules els moviments, coreografies i figures que formarien part de la coreografia. Aquest full servia per recordar el que s’havia preparat entre una sessió i una altra i s’havia d’entregar en el moment de mostrar la coreografia als companys. Graella 2.
  • Una graella d’avaluació individual que cada grup havia d’omplir al final de l’activitat per valorar quina havia estat la participació de cada membre del grup en l’elaboració de la coreografia musical. Graella 3

Coreografies d'acrosport a 5è

Coreografies d'acrosport a 5è

Coreografies d'acrosport a 5è

 

Vam dedicar tres sessions d’EF i una mica més de temps per tal de preparar les coreografies. Després vam mostrar el resultat de la feina de cada grup als companys i vam fer les gravacions. Aquest ha estat el resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

També us pot interessar

2 respostes

  1. juliol 2018

    […] Muntar una coreografia d’acrosport musical https://www.mouelcos.cat/?p=6554 […]

  2. novembre 2019

    […] de rúbrica d’avaluació d’una coreografia d’acrosport (https://www.mouelcos.cat/?p=6554) Mestre avalua al […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *