Open Camp Barcelona

Open Camp Barcelona
Font: opencamp.com/ca

Open Camp Barcelona

El passat dia 18 de juny de 2016 es va inaugurar a l’espai de l’Anella Olímpica de Montjuïc l’Open Camp Barcelona, el primer parc temàtic de l’esport. Es tracta d’una iniciativa innovadora a nivell mundial en la que els visitants no són espectadors de l’esport sinó que en són els protagonistes. Cada assistent pot participar un total de trenta-sis atraccions reals i virtuals que li permeten convertir-se en una estrella de l’esport per unes hores.

Open Camp Barcelona compta amb deu experiències reals i nou experiències virtuals; vuit exhibicions permanents i set espectacles itinerants; sis espais urbans nous, cinc edificis emblemàtics, quatre tendes especialitzades i tres restaurants.

Open Camp Barcelona

Font: opencamp.com/ca

Els visitants han de comprar una entrada amb la que obtenen una polsera que dona accés a les diferents instal·lacions (Palau Sant Jordi, Estadi Olímpic Lluís Companys,  Camp de Beisbol Pérez de Rozas, Complex Esportiu Pau Negre-Parc Migdia, etc.) i que permet participar en les atraccions com ara viure un minut de glòria en el camp de futbol i que el públic cridi el seu nom, practicar tir esportiu a la galeria de tir, batejar en el camp de beisbol,  posar a prova la pròpia precisió jugant a bàsquet a la primera pista interactiva d’Europa, o córrer els 100 metres llisos entre d’altres experiències. A més cada dia hi ha una festa de tancament a l’estadi.

El projecte incorpora un fort component tecnològic amb la utilització de les darreres novetats en realitat virtual, vídeos, rànquings generals consultables a través d’una app pròpia, etc.

El preu de l’entrada va des dels 8 als 27 € en funció de l’edat i de les activitats que es vulguin practicar.

Més informació a la web d’Open Camp Barcelona

http://www.opencamp.com/ca

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *