Activitats d’expressió corporal a quart

Activitats d'expressió corporal a quart
Font: mouelcos.cat

Activitats d’expressió corporal a quart

Aquesta activitat d’expressió corporal consisteix a utilitzar imatges extretes de revistes i diaris per tal d’utilitzar el nostre cos de manera expressiva.

Hem dividit el grup-classe en cinc grups i hem ordenat els seus membres utilitzant les nostre targetes de nombres-colors-figures geomètriques.

Hem repartit a cada grup dues graelles que també ens han servit per tal de seguir fent conscients als alumnes del que se’ls demana de fer i també perque en acabar facin una coavaluació entre ells.

Primer hem llegit i entès la graella que explicava de quina manera havíem de fer aquesta activitat per tal d’obtenir la màxima puntuació de grup.

 

Activitats d'expressió corporal a quart

Font: mouelcos.cat

Després hem llegit i entès de quina manera havíem d’omplir la graella d’anotació de les nostres representacions.

Activitats d'expressió corporal a quart

Font: mouelcos.cat

 

Prèviament hem cercat imatges a diaris i revistes, les hem retallat, enganxat damunt de cartolines de diferents colors per classificar-les en diferents categories i les hem plastificat:

  • Lila: objectes
  • Verd: animals
  • Vermell: accions
  • Groc: esports

 

L’activitat s’ha desenvolupat de la següent manera.

Enmig del gimnàs hem col·locat classificats per categories els diferents dibuixos. Repartits per l’espai i asseguts en bancs s’han col·locat els diferents grups.

De manera ordenada un membre de cada grup s’ha acostat al mig del gimnàs, ha triat una imatge d’una categoria, ha mostrat de quin color era i l’ha anat a representar davant el seu grup utilitzant el seu cos i sense fer servir sons ni paraules. Si tenia dificultats per ser entès ha pogut demanar l’ajuda del mestre.

Quan un membre del seu equip ha descobert què estava representant s’ha omplert la graella de representació i el següent membre del grup ha anat a triar la seva imatge per representar-la. El procés s’ha repetit durant el temps establert pel mestre.

En acabar aquesta part de l’activitat, cada persona del grup ha omplert la seva graella d’avaluació a partir de les opinions dels seus companys. En acabar hem sumat la puntuació de cada grup i de tot el grup-classe.

 

Activitats d'expressió corporal a quart

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotografies d’aquesta activitat Font: mouelcos.cat

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *