Hàbits saludables a EF: Activilandia

Hàbits saludables a EF: Activilandia

Hàbits saludables a EF: Activilandia

Com a darrer dia de les classes d’EF del segon trimestre de cicle mitjà hem tornat a fer un repàs de quin ha estat el nostre comportament i actitud en relació a valors i normes durant les classes.

Aquesta sessió l’hem fet a l’aula i no al gimnàs o a la pista. Per taules ens hem avaluat tenint en compte l’opinió de tots els membres del nostre grup i hem reflexionat sobre tot allò que ja fem bé i sobretot sobre tot allò que hem de millorar.

En acabar ens hem connectat amb els ordinadors portàtils a un recurs en línia que ens permet conèixer quins hàbits hem d’incorporar a la nostra vida diària per tal de portar un estil de vida saludable. Es tracta de l’espai web Activilàndia, que inclou diferents jocs.

Nosaltres hem fet el joc La màquina de bategar. És una gran sínia amb un cor al centre dedicada al cor i al sistema circulatori. Inclou el “Trivia La Màquina de bategar” que és un emocionant joc de preguntes contrarellotge sobre alimentació, hàbits saludables, el cor i el sistema circulatori.

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *