Shuttleball, joc de raquetes

Shuttleball, joc de raquetes

Shuttleball, joc de raquetes

 

El shuttleball és un joc que té l’origen a Anglaterra. Es practica de forma individual (frontó), en parelles de forma cooperativa o competitiva, sent aquesta última en individuals, parelles o parelles mixtes.

No existeixen unes normes de joc, es pot jugar de diferent maneres. Es pot jugar en forma recreativa, colpejant el volant tractant que no caigui a terra, sense regles ni delimitació del camp, ni puntuació. O si es prefereix jugar de forma més competitiva, s’ha de pactar o establir unes regles de joc, així com un terreny limitat i amb xarxa central.

El volant: Té la mateixa forma que un volant de bàdminton però el seu pes (50 g.) i mida són més grans. Podem dividir-lo en dues zones ben diferenciades, el cap que és similar a una pilota de goma escuma amb vius colors i les plomes.

La raqueta: D’una sola peça de plàstic dur i rígida. Té una estructura plàstica buida, amb un quadre de plàstic i un altre buit successivament fins a conformar el que seria el cordatge d’una raqueta convencional.

En comparació amb el bàdminton té l’avantatge que es pot jugar a l’aire lliure amb una mica de vent sense dificultats.

Shuttleball, joc de raquetes

 

El shuttleball a la revista efdeportes.com

http://www.efdeportes.com/efd127/un-deporte-alternativo-el-shuttleball.htm

També us pot interessar