Xandall i recanvi 2n trimestre

Xandall i recanvi 2n trimestre

Xandall i recanvi 2n trimestre

A principi de curs vam recordar entre tots que era molt important venir preparats per poder fer les activitats d’EF. Que calia portar xandall o roba còmoda, sabatilles esportives i roba de recanvi o els estris per dutxar-se en acabar les sessions.
També vam comentar que de vegades sorgeixen imprevistos, com per exemple sortir tard de casa, anar a dormir a casa de la tieta o l’àvia, deixar-nos la roba al cotxe, quedar-nos a dinar de manera imprevista, etc. que poden fer que algunes vegades ens no portem l’equip o el recanvi.

Per això vam acordar que durant cada trimestre podríem fallar com a màxim tres vegades (una vegada al mes aproximadament).

Aquestes són les persones que han portat l’equip i la roba de recanvi i han fallat tres, dues, una o zero vegades durant el trimestre.

Primer trimestre

Segon trimestre

També us pot interessar