Xap-Polo al Club Natació Terrassa

Xap-Polo al Club Natació Terrassa

Xap-Polo al Club Natació Terrassa

El dijous dia 7 de Febrer del 2013 vaig anar amb els meus companys a la piscina del CN Terrassa. Va ser un camí llarg perquè anàvem caminant. Quan vam arribar ens havíem d’esperar fins que ens deixessin entrar. Mentrestant estàvem jugant, va passar un quart d’hora i ens van deixar entrar.

Ens havien explicat les normes. Ens vam canviar als vestidors i havíem d’anar a seure’ns a les grades. Després d’esperar ens van posar un cinturó i un xurro per flotar. Al ficar-nos en van dir com jugar a Xap Polo i vam fer un partit.

Quan ja vam acabar vam tornar als vestidors per canviar-nos i dutxar-nos. Ja vam acabar i vam anar a un parc.

En aquell parc vaig menjar un entrepà. Després de menjar em vaig anar a jugar amb la Nerea, la Maria C i la Uliana a mares i pares. Vam tornar caminant.

M’ho vaig passar molt bé !!!!

Elisabeth Guerrero

4t B

 

 

També us pot interessar