Storify Cursos Estiu INEFC 2017

Storify Cursos Estiu INEFC 2017
Font: INEFC

Storify Cursos Estiu INEFC 2017

Storify és una plataforma en línea que permet redactar un article, notícia o història a partir de continguts publicats a les xarxes socials com a font d’informació. Entre les xarxes socials que es poden utilitzar hi ha Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, Instagram, Soundcloud, etc. L’article publicat en aquesta plataforma es pot incrustar dins de qualsevol altre mitjà en línia.
El seu funcionament és bastant senzill, cal seleccionar els continguts que es volen afegir a l’article a partir d’un cercador de la mateixa pàgina i tots queden agregats a una columna en l’ordre que vulgui l’autor. Els continguts conserven l’enllaç al missatge original i al seu autor. A més, també es pot afegir text entre els continguts per explicar les entrades o donar un sentit cronològic a la peça. En finalitzar i publicar, cada història té la seva pròpia pàgina dins Storify on pot ser consultada, a més de poder notificar als autors dels continguts que hem seleccionat de la seva incorporació al nostre Storify.

Més informació sobre el funcionament de Storify en aquest enllaç:

http://recursostic.educacion.es/observatorio/web/es/internet/aplicaciones-web/1051-storify

 

Storify Cursos Estiu INEFC 2017. Recopilació de les publicacions en relació als Cursos Estiu INEFC 2017 a les xarxes socials Twitter i Instagram amb l’etiqueta #cestiu2017.

http://www.inefc.cat/inefc/AppPHP/main.php?id_pagina=140&lang=ca

 

 

 
<

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *