Cursa d’orientació a Can Boada – Lorena i Elena de 5è

Cursa d'orientació a Can Boada - Lorena i Elena de 5è

Cursa d’orientació a Can Boada – Lorena i Elena de 5è

 

El dissabte dia 5 d’abril alguns nens de l’escola Agustí Bartra van anar a Can Boada a fer una cursa d’orientació. A part dels nens de l’escola també van anar ex alumnes. Van anar uns quants nens de 5è i uns quants alumnes de 6è, però només van guanyar medalla dues nenes de 5è, dos nens també de 5è i tres ex alumnes.

Per si no ho sabíeu una cursa d’orientació es un esport, per cert molt divertit. Es tracta de que et donen un mapa on hi ha marcats uns punts amb uns números, aquests números representen fites. Les fites són com unes bosses taronges i blanques, amb el número de fita corresponent, també porten enganxada una pinça amb punxes. Aquesta pinça serveix per saber si has marcat bé la fita. Després es miren els temps i qui ha fet menys temps guanya. Normalment es classifica per categories i sexe.

Us recomanem que participeu en alguna carrera d’orientació.

 

També us pot interessar