Colònies de 6è a Queixans

Colònies de 6è a Queixans
Font: mouelcos.cat

Colònies de 6è a Queixans

Marta Díaz (6è A). M’ho vaig passar molt bé al cavall, em va agradar però el meu era molt lent. A la canoa em vaig mullar molt, es balancejava molt i tenia una mica de por. L’ activitat que més em va agradar va ser mountainbike.

Maria Purull (6è B). Per mi han sigut les colònies més divertides de tots aquests anys (amb l’escola). Però els hi recomano els nens i nenes de 5è que l’any que ve passaran a 6è, que portin roba vella.
Perquè els hi farà molt de servei anant amb bici! Al grup B ens va ploure i la roba va quedar “asquerosa”
En veritat no se la prova que em va agradar més perquè totes eren increïbes!
Molts Petons!

Alba Ibañez (6è B) . Van ser les millors colònies! Jo no volia que a s’acabessin mai! Us estiimo gent de la classe. Com la Maria ha dit porteu roba vella.

Cristina (6è B). Les colònies van ser molt divertides. Amb la canoa casi bolquem i en les curses d’orientació el meu grup ens acostàvem als tercers, amb la Anna la Mari Carmen i la Karen. El nostre nom era las somníferes perquè teniem molta son i era de nit i vam quedar las sisenes. Amb la Paula i la Karen a la cursa que vam fer de dia vam quedar les quartes, quina mala sort.
El millor de les colònies la festa perquè el chikichiki estava ratllat i el van posar més de 20 cops.

Raúl (6è B). Les colònies d’aquest any han sigut les millor de totes. Les activitats que vam fer van ser una passada sobretot la bicicleta, el cavall i la canoa per a mi van ser les millors de totes.

Alba García (6è A). Aquestes colònies han sigut les millors. Les activitats més divertides van ser cavall i la bicicleta. Adéu.

Andrea Relaño (6è A). Les millors activitats han sigut cavall i la cursa d’orientació.

Alba Rosa (6è B). A les colònies ens ho vam passar molt bé! sobretot en muntar a cavall. Vam fer moltes activitats i molt divertides.

Kevin Palacions (6è B). A les colònies ens ho vam passar molt bé! Sobretot jo m’ho vaig passar millor a les bicis quan va ploure a bots i barrals mentre passavem per bassals grandiosos i rius profunds.

Lorena Torres (6è B). Jo m’ho vaig passar molt bé a les colònies perquè vam fer moltes activitats i als bungalows ens ho passàvem molt bé. M’agradaria repetir-ho, el que més em va agradar va ser l’equitació i la canoa. El que passa és que a les bicis ens vam mullar molt, però igualment ens vam divertir molt.

 

 

També us pot interessar