Què fem quan no podem participar activament a la sessió d’EF?

Què fem quan no podem participar activament a la sessió d'EF?

Què fem quan no podem participar activament a la sessió d’EF?

En algunes ocasions hi ha companys o companyes que puntualment no poder participar en alguna sessió d’EF per diferents motius: estar lesionats, estar en procés de recuperació d’una malaltia, no portar l’equipament esportiu adient, etc.

En aquests casos el que procurem fer és incorporar-los a la pràctica, demanant la seva ajuda en l’organització i el desenvolupament de la sessió. És una manera de fer-los partícips de la classe com a col·laboradors i que estiguin al cas de les activitats que es fan.

Però a vegades la dinàmica o la tipologia de les activitats proposades no ho permet. En aquests casos disposem d’una graella d’observació de la classe d’EF que els companys que no poden participar han d’emplenar. Aquesta graella inclou una sèrie de preguntes i reflexions al voltant de la sessió.

En algunes ocasions es poden combinar aquestes dues tasques: omplint la graella i demanant també la col·laboració en moments puntuals.

Durant un dia del mes de novembre ens vam trobar amb tres companyes que no van poder participar a la sessió. Això no és gens habitual. En el següent vídeo ens expliquen el que han fet durant aquesta sessió.

Aquest vídeo ha estat gravat per la Chloe, la Martina i la Clàudia amb l’ajuda de l’Ariadna. Moltes gràcies noies!

 

Què fem quan no podem participar activament a la sessió d'EF?

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *