Educació física en temps de pandèmia

Educació física en temps de pandèmia
Font: https://www.consejo-colef.es/

Educació física en temps de pandèmia

Educació física en temps de pandèmia. La irrupció de la Covid-19 el curs passat va provocar el tancament de les escoles i la substitució de l’educació presencial per les classes telemàtiques. Els docents, i també els docents d’educació física, ens vam haver d’adaptar a la nova situació sobrevinguda.

https://www.mouelcos.cat/?p=89590

La pràctica d’activitat física com a hàbit saludable es va rebel·lar com a un element indispensable per al manteniment d’una bona salut.

Aquest curs les escoles han tornat a obrir aplicant una sèrie de mesures sanitàries per tal de fer front a la pandèmia. Aquestes mesures sanitàries condicionen altres aspectes pedagògics i organitzatius escolars.

La distància social, el rentat de mans,  l’ús de mascareta, la ventilació dels espais i en el cas de l’educació física la realització de les sessions fora del gimnàs, en espais oberts i la desinfecció de materials s’han convertit en nous elements ja normalitzats en les nostres classes.

El COLEF (Consejo general de la educación física y deportiva) i el COPLEFC (Col·legi de professionals de l’educació física i de l’esport de Catalunya) ha publicat un parell de documents amb recomanacions i pautes per encarar aquest curs des de l’àmbit de l’educació física de manera segura.

 

 

https://app.box.com/s/g3ttywyi41bc3yrti2f7uporb2370nxz

https://app.box.com/s/2yfjyqyvioa60g64e0ax636hrfq5xarz

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *