Plan “La salud se entrena”

Plan "La salud se entrena"

Plan “La salud se entrena”

Nestlé ha creat el Plan “La salud se entrena”, una eina interactiva per assessorar a les famílies per tal que duguin un estil de vida saludable en tres grans àrees:

  • Alimentació i nutrició
  • Activitat física
  • Hàbits saludables

Es tracta d’un programa gratuït, personalitzat i en línia de dotze setmanes de durada.

Alimentació i nutrició

S’ofereix as usuaris el “Menú planner“, una eina interactiva que permet planificar i personalitzar un menú setmanal, saludable i equilibrat per als cinc àpats del dia, per a tota la família i basat en la dieta mediterrània.

Activitat física

Es tracta de fer conscient a tots els membres de la família dels beneficis de la pràctica regular d’activitat física. Es presenten activitats físiques de diferents tipus, remarcant especialment la importància de les activitats cardiovasculars. També es fomenta la pràctica d’activitat física en família.

Hàbits saludables

Un estil de vida saludable en família passa per l’adquisició d’una sèrie d’hàbits en relació a la hidratació, l’alimentació i el descans.

 

Per tal de participar en el pla, les famílies han de registrar-se a la seva pàgina web i respondre a un test.

https://empresa.nestle.es/es/sala-de-prensa/comunicados-de-prensa/plan-la-salud-se-entena

Un cop completat, la família rep un diagonòstic global i un altre individual per a cada un dels seus membres. Durant les dotze setmanes posteriors es reben actualitzacions, informacions i consells personalitzats per incidir en aquells punts que convé millorar a nivell individual i familiar.

Anar participant setmanalment en el pla permet sumar punts i participar en sortejos mensuals. Al final de les dotze setmanes els usuaris reben un informe personalitzat que recull tant els hàbits que s’estan realitzant de manera correcta com els aspectes que cal millorar.

 

 

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *