NowWeMOVE

NowWeMOVE
Font: www.nowwemove.com

NowWeMOVE

Dos terços de la població adulta d’Europa no compleixen amb els nivells mínims d’activitat física recomanats per a la seva salut i benestar (OMS, 2008). Per això ISCA (International sport and culture association)  va impulsar la campanya NowWeMOVE el 2012, amb l’objectiu d’apropar l’esport a tothom i per fer front al sedentarisme i a la inactivitat física a tota Europa.

Actualment NowWeMOVE és la campanya més important que hi ha a Europa per a la promoció de l’esport i l’activitat física. Amb la intenció d’aconseguir més de 100 milions d’europeus actius per a l’any 2020, els seus objectius són augmentar la consciència dels beneficis de la pràctica habitual d’esport i activitat física entre els ciutadans europeus i proporcionar oportunitats per seguir un estil de vida actiu practicant esport i activitat física.

Quan la campanya NowWeMOVE va començar el 2012, es va establir la Setmana MOVE Week com el principal esdeveniment per a la promoció dels beneficis de l’activitat física entre els ciutadans de tota Europa.

Es va demanar la col·laboració dels anomenats agents MOVE per organitzar esdeveniments en les seves comunitats i registrar-los al lloc web oficial per calibrar l’impacte col·lectiu que estaven tenint en els seus propis països i per difondre’ls com a part d’un moviment conjunt europeu.

Aquestes són les dades de la campanya actualment:

 

NowWeMOVE

www.nowwemove.com

 

Els agents MOVE són els que fan possible que la MOVE Week existeixi. Un agent MOVE és una persona o entitat voluntària que organitza un esdeveniment per a la promoció de la pràctica d’activitat física saludable a la seva comunitat. Això inclou triar el tipus d’esdeveniment i el lloc de realització, buscar finançament si fa falta, reclutar l’equip de persones necessari per dur-lo a terme, difondre’l i promoure la participació entre la seva comunitat, posar-lo en pràctica i registrar-lo en el portal www.moveweek.eu i http://spain.moveweek.eu/

Un agent MOVE pot ser una organització esportiva, un club, una escola, una universitat, un grup de voluntaris, una empresa, un poble o ciutat o una persona individual que organitzi un esdeveniment esportiu per a la promoció de l’activitat física durant la MOVE Week.

Durant la MOVE Week tenen lloc a Europa simultàniament centenars d’esdeveniments molt variats quant a tipologia i nombre de participants. Si l’esdeveniment té com a objectiu fomentar persones actives pot formar part de la MOVE Week.

 

 

 

 

A més de la MOVE Week, dins de la campanya NowWeMOVE s’emmarquen altres actuacions:

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *