Penja’t una medalla!

Penja't una medalla!

Penja’t una medalla!

Hi ha dades que mostren que un 52% dels ciutadans de la demarcació de Barcelona no fa esport.

Davant aquest fet, la Diputació de Barcelona ha engegat una campanya per tal de promoure la pràctica esportiva als municipis de la demarcació de Barcelona.

Els padrins d’aquesta campanya son el jugador del Barça Xavi Hernández, els extennistes Jordi Arrese i Albert Costa i l’exjugador de waterpolo Jordi Sans.

El seu objectiu és difondre els valors i els beneficis de l’esport entre la població que no fa esport de forma habitual, els nens de 4 a 12 anys, la gent gran i els que ja fan esport.

La campanya compta amb tres vídeos promocionals que detallen els valors intrínsecs de l’esport i els beneficis que genera a nivell educatiu, de benestar i de qualitat de vida i de prevenció de malalties.

La campanya s’iniciarà durant el Festival de la Infància, que tindrà lloc entre el 27 de desembre i el 4 de gener a Barcelona.

La Diputació de Barcelona oferirà circuits lúdics amb l’obsequi d’una medalla per a cada un dels nens participants, que, a més, participaran en el sorteig d’uns polos firmats pels protagonistes de la campanya.

També s’organitzarà una sessió fotogràfica en què els participants es podran fer una foto amb la medalla, i s’animarà als pares que la pengin a les xarxes socials de la campanya.

Durant el mes de març es farà una jornada de portes obertes a les instal·lacions esportives municipals i una diada destinada a l’esport adaptat.

 

Vídeos de la campanya

Waterpolo

Tennis

Futbol

 

Més informació en aquest enllaç:

http://www.diba.cat/web/esports/penjatunamedalla

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *