Esports paralímpics: bàsquet en cadira de rodes i goalball

Esports paralímpics: bàsquet en cadira de rodes i goalball

Esports paralímpics: bàsquet en cadira de rodes i goalball

 

A 5è hem estat treballant els Jocs Paralímpics i hem practicat uns quants d’aquests esports per a discapacitats. Durant la setmana cultural ens van visitar uns quants jugadors de boccia que ens van explicar quines són les normes d’aquest esport. També vam tenir una estona per jugar amb ells.

A educació física hem practicat atletisme per a cecs, voleibol assegut i goalball. La setmana passada vam desplaçar-nos al Pavelló de Can Jofresa per poder fer servir les cadires de rodes que hi ha allà. Vam fer bàsquet en cadira de rodes i també goalball.

 

També us pot interessar

1 resposta

  1. maig 2017

    […] Esports paralímpics: bàsquet en cadira de rodes i goalball […]