Joc on line: el agente F y los casos de alimentación

Joc on line: el agente F y los casos de alimentación

Joc on line: el agente F y los casos de alimentación

 

El agente F‘ és un joc en línia en què l’alumne es converteix en un detectiu que ha de resoldre quatre casos importants d’alimentació, en els quals caldrà analitzar pistes, contestar preguntes i resoldre situacions per trobar la solució més saludable al cas: l‘esportista, el menú equilibrat, la dieta miraculosa i cas TCA.

En cada cas cal superar diverses proves que permeten aprendre de manera divertida quins són els nutrients més aconsellables en funció de la tasca que s’estigui realitzant, les propietats de diversos aliments, a elaborar un menú equilibrat i variat i a conscienciar de la importància de combinar uns bons hàbits alimentaris amb la pràctica d’exercici físic.

 

http://www.vivirensalud.com/AgenteF/juego.html

 

Cliqueu damunt la imatge, llegiu les instruccions i … a jugar!

 

Joc on line: el agente F y los casos de alimentación

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *