Slackline

Slackline

Slackline

L’slackline és un esport d’equilibri en el que s’utilitza una cinta plana de nylon o polièster que s’enganxa entre dos punts fixos, normalment arbres, i es tensa.

En l’slackline la cinta és lleugerament elàstica, cosa que permet efectuar salts i moviments més dinàmics. La tensió de la cinta es pot ajustar segons el nivell d’experiència de l’usuari. La característica dinàmica de la cinta permet fer trucs com salts i “flips” (girs). Al mateix temps, es poden realitzar postures de ioga o acrobàtiques, el que permet diferents modalitats d’entrenament.

Slackline

 

Slackline

Slackline

Slackline

Dins de l’slackline es poden trobar diferents modalitats que utilitzen els mateixos principis i materials.

El tipus de slackline més comú és el “trickline”, on la cinta s’ubica a poca distància del terra i està bastant tensada. En aquesta modalitat es practiquen salts i trucs.

Les “longlines” són cintes de més de 30 metres i s’utilitzen principalment per a caminar ja que requereixen concentració i pràctica.

La modalitat més extrema es coneix com a “highline” i es realitza sobre cintes ubicades a més de 20 metres d’alçada.

 

 

 
https://www.youtube.com/watch?v=9YVs_s-xc6g
 
https://www.youtube.com/watch?v=2TzERkdNoyw
 

 

També us pot interessar

1 resposta

  1. Carmen ha dit:

    Bon dia ! Estoy buscando un sitio donde aprender esta disciplina, sabes de alguno en Girona ? llevo un tiempo dando vueltas por Google y no consigo encontrar nada …
    Gracias y gran post !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *