Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Durant les primeres sessions d’aquest curs vam dedicar una estona a pensar i escriure què esperàvem aprendre durant les classes d’educació física.
https://www.mouelcos.cat/?p=7686
Per la meva banda també vaig explicar quines eren les meves expectatives com a mestre d’educació física. Aquestes expectatives tenien a veure amb l’àmbit de l’educació física però també especialment amb el de valors i de cara a consolidar un ambient de treball que faciliti l’aprenentatge.

Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Un cop acabat el primer trimestre cada alumne de manera individual ha omplert aquesta graella d’autoavaluació i ha anotat aquell aspecte o aspectes que es proposa millorar. El mateix procés el seguirem durant els altres trimestres del curs.

Autoavaluació trimestral

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *