Ping pong a l’escola

Ping pong a l'escola
Font: decathlon.es

Ping pong a l’escola

El ping pong o tennis taula és un esport de raqueta diferent a la majoria, ja que requereix una major capacitat de coordinació fina.

Podem introduir-lo en l’àmbit escolar sense necessitat de fer una gran despesa econòmica en material (taules, raquetes i pilotes).

Farem servir taules de menjador o biblioteca i un rollnet.

Per cada quatre taules i un rollnet podem tenir una taula de ping pong adaptada per poder practicar aquest esport a l’escola.

 

Un rollnet és una xarxa de ping pong desmuntable i ajustable que permet convertir de manera senzilla qualsevol taula en una taula de ping pong.

A la nostra escola també el fem servir en dies de pluja, quan alumnat no pot sortir a l’exterior a l’hora del pati. En un moment podem improvisar una taula de ping pong per fer unes partides.

 

 

 

Ping Pong per tothom (ppxtt)

PPxTT és un programa adreçat als practicants de ping-pong no federats i treballa en diferents àmbits: el competitiu, l’escolar, el social, d’aprenentatge, el festiu, etc.

http://ppxtt.cat/

Entre el material que inclou, hi ha aquesta unitat de programació que podem adaptar, per tal d’introduir aquest esport a les nostres classes d’EF.

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *