FlagHouse Activity Channel

FlagHouse Activity Channel
Font: FlagHouse

FlagHouse Activity Channel

FlagHouse Activity Channel. Flaghouse és una empresa nord-americana de material esportiu enfocat a l’educació física i la recreació des de fa més de 60 anys, segons afirmen.

Efectua les seves vendes a distància i disposa d’un ampli catàleg de materials que es poden consultar a través de la seva botiga a la web. El material que ofereixen és similar en general al que es pot trobar a Europa.

Vindria a ser una empresa equivalent a altres empreses d’aquí que són grans subministradores de material esportiu com ara Elksport, Ranking, Iviva o Dalter.

Flaghouse disposa d’un canal a Youtube anomenat Flaghouse Activity Channel en el que durant un temps es publicaven amb una periodicitat setmanal vídeos curts en què un col·laborador expert en educació física i recreació presentava algun joc o activitat novedosa fent servir productes que comercialitza Flaghouse.

Fa un any la publicació de vídeos es va aturar, però tot i així Flaghouse Activity Channel disposa d’un total de 177 vídeos.

Font: Flaghouse

Alguns d’aquests vídeos ens poden proporcionar idees per aplicar a les nostres classes d’educació física, disposem o no del material que comercialitza Flaghouse.

Paddle Zlam

Quan plantegem activitats de raqueta pot passar que l’alumnat estigui més interessat a fer que el company/a cometi una errada, que no pas a mantenir una continuïtat en el joc. Sobretot si estimulem la competició, comptabilitzant els errors dels companys/es com a punts.

D’aquesta manera el temps de pràctica motriu es redueix i l’alumnat menys hàbil té una experiència poc gratificant.

Si en lloc d’estimular la competició comptabilitzant els errors estimulem la cooperació i afavorim la continuïtat en el joc comptabilitzant el nombre de vegades que els companys/es són capaços de passar-se la pilota, el temps de pràctica motiu augmenta i l’alumnat menys hàbil té una experiència més gratificant.

Paddle Zlam és una activitat de raqueta que trobo interessant precisament perquè fa imprescindible la cooperació entre els jugadors/es per tal d’assolir l’objectiu del joc, que és introduir la pilota dins d’una mena de recipient en forma de con a partir de passades entre els companys/es de joc.

Per poder realitzar aquesta activitat necessitem un parell de raquetes de qualsevol tipus i una pilota. El recipient en forma de con el podem improvisar amb cons o cèrcols col·locats a terra.

 

Healthy Parachute

A Healthy Parachute s’aprofita la utilització d’un paracaigudes per introduir conceptes relacionats amb l’alimentació saludable.

Per realitzar aquesta activitat es fa servir un paracaigudes que no té els colors tradicionals dels paracaigudes comercialitzats a Europa, sinó que és una estampació d’una imatge de MyPlate. Nosaltres podem adaptar aquesta activitat als colors que tingui el nostre paracaigudes.

MyPlate és el plat saludable d’aliments que es fa servir des de l’any 2011 als Estats Units per tal de promoure una alimentació saludable en substitució de la Piràmide dels aliments saludables.

En aquest plat cada color està associat a un grup d’aliments diferents:

  • Vermell per a les fruites
  • Verd per a les verdures
  • Lila per a les proteïnes
  • Marró per als cereals
  • Un petit plat per als làctics

 

Altres entrades relacionades

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *