Revista Fosbury

Revista Fosbury
Font: fosbury.cat

Revista Fosbury

A través del meu company Santi, també mestre d’EF de l’escola, he conegut l’existència de la revista Fosbury.

La revista Fosbury és la primera revista esportiva digital i interactiva en català de tot l’altre esport (que inclou altres webs esportives que formen part del grup de comunicació El Tot). És una publicació associada al grup VilaWeb i compta amb el suport de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta.

Està dirigida al mercat mediàtic esportiu català amb unes característiques pròpies. Promociona les diferents modalitats esportives per damunt del futbol que és predominant en la majoria de mitjans de comunicació i adopta un punt de vista diferent a l’hora d’apropar-se a la notícia, donant especial protagonisme a les petites històries relacionades amb l’esport.

Comparteix un doble doble mitjà, la revista mensual (la Fosbury) dedicada principalment a una temàtica concreta i el Fosbudiary (a Fosbury.cat), transversal, més pendent de l’actualitat i més connectat al dia a dia.

El nom de la revista és un homenatge a l’atleta Dick Fosbury, el primer saltador d’alçada que va adoptar l’actual tècnica de saltar d’esquena (el “Fosbury flop”), als Jocs Olímpics de 1968 en una època en què tots els seus competidors saltaven de costat.

 

Revista Fosbury

Font: fosbury.cat

http://fosbury.cat/
http://revista.fosbury.cat/hemeroteca

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *