Control d’assistència i compliment d’hàbits higiènics

Control d'assistència i compliment d'hàbits higiènics

Control d’assistència i compliment d’hàbits higiènics

Una de les tasques que tenen encomanades aquest curs els alumnes col·laboradors d’educació física és recollir a l’inici de cada sessió informació relativa a l’assistència i a l’equip i la roba de recanvi.

En un lloc accessible del gimnàs tenim penjades les graelles de control. Un cop han deixat la motxilla als vestidors, les persones encarregades han de recollir les graelles i  anotar sense perdre temps tota la informació abans d’iniciar la sessió d’educació física ja sigui al pati o al gimnàs.

 

Control d'assistència i compliment d'hàbits higiènics

 

Control d'assistència i compliment d'hàbits higiènics

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *