Pilota valenciana a l’escola

Pilota valenciana a l'escola

Pilota valenciana a l’escola

La pilota valenciana és l’esport de pilota autòcton del País Valencià.

Dos jugadors o equips front a front competeixen a llançar-se una pilota amb la mà sota determinades regles, depenent de la modalitat, tals com que la pilota passi per sobre d’una corda o avanci unes ratlles en el terra.

En l’etapa primària, quan treballem les activitats i esports amb implement (bàdminton, shuttleball, minitennis, frontó, raquetes de platja, etc.) podem també fer esment a aquesta activitat en la que l’implement és la pròpia mà.

 

Vídeos de pilota valenciana del canal ullesportiu.tv

http://www.youtube.com/playlist?list=PL7CE6B09360DB1E64

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *