Jornada de futbol femení

Jornada de futbol femení
Font: futbolfemeni.com

Jornada de futbol femení

Per cinquè any la Federació Catalana de Futbol organitza una jornada de futbol femení dirigida a totes aquelles nenes de 6 a 14 anys que practiquen futbol o que no ho fan i que voldrien provar aquesta disciplina esportiva.

Enguany aquesta jornada tindrà lloc el proper dilluns dia 1 de maig en horari de 9.30 a 14 hores en aquestes seus: L’Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Santa Susanna, Besalú, Terrassa, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Capellades, Manresa, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Maria de Palautordera, Riudoms, Torrefarrera i Tortosa.

En el cas de Terrassa la jornada es realitzarà al Camp de futbol municipal de Can Parellada (carrer Amèrica s/n) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i l’Associació de clubs de futbol de Terrassa i comarca.

La jornada començarà amb una sèrie d’activitats per estacions sota la supervisió d’un entrenador responsable i acabarà amb un seguit de partits amistosos amb els equips territorials.

 

La Federació ha creat una pàgina web amb informació actualitzada i a través de la que es poden fer les inscripcions.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de la jornada (www.futbolfemeni.com), enviar un correu electrònic a info@fcf.cat o trucar al 902 090 831.

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *