Workout Trainer

Workout Trainer
Font: https://blog.skimble.com/

Workout Trainer

Workout Trainer és una aplicació que ofereix plans d’entrenament adaptats a través d’entrenadors virtuals que a amb l’ús de vídeos i imatges marquen pautes i rutines a seguir per assolir l’objectiu que prèviament ens hàgim marcat.

Es pot seleccionar un pla d’entrenament d’entre els milers de rutines gratuïtes. Ho podem fer des d’un selector aleatori, que d’acord amb la durada, el nivell d’intensitat o la zona del cos a treballar ens proposa reptes concrets. L’usuari també pot filtrar tots els exercicis en base als tres principis anteriors i començar algunes de les propostes creades pels altres. Un cop marcat el pla de treball que creiem que s’ajusta a les nostres necessitats, cal seguir les indicacions per veu que ens arriben dels seus assistents virtuals (en anglès) acompanyades de text i imatges que faciliten la seva comprensió.

A més de les funcions bàsiques gratuïtes, també hi ha plans d’entrenament de pagament que inclouen un calendari d’activitats, rutines d’entrenament específiques i seguiment detallat de la nostra evolució.

Workout Trainer també compta amb una xarxa social pròpia en la que els usuaris poden guanyar punts per dur a terme activitats i competir entre ells per veure qui és el més actiu

L’aplicació Workout Trainer està disponible per a Android i IOS.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skimble.workouts&hl=es

https://itunes.apple.com/us/app/skimble/id395686735?mt=8

Workout Trainer

Font: Google Play

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *