Jugando al atletismo

Jugando al atletismo
Font: www.rfea.es

Jugando al atletismo

 

Jugando con el atletismo és un programa desenvolupat per la Federació espanyola d’atletisme per tal de fomentar la pràctica de l’atletisme especialment en l’àmbit escolar.

Inclou una sèrie de propostes obertes i adaptables a les escoles per aconseguir unes classes pràctiques i entrenaments senzills de fer i més competicions atractives i divertides amb una durada curta.

 

El programa utilitza les capacitats més elementals del cos humà, com córrer, saltar o llançar perquè els nens i joves aprenguin a utilitzar i dominar el seu cos, jugant i divertint-se, a través de proves i jocs atlètics, que afavoreixin una formació polifacètica i multilateral d’habilitats tècniques pròpies de l’atletisme.

Jugando al atletismo

Font: http://www.rfea.es

Aquesta formació no només ha de servir per a un posterior entrenament sistemàtic sinó que ha de contribuir a l’educació integral dels infants i joves escolars, creant hàbits saludables d’activitat física,  per preservar la salut present i futura, que contrarestin el progressiu sedentarisme que va augmentant entre els joves.

 

Jugando al atletismo

Font: http://www.rfea.es

Amb la utilització d’activitats i competicions per equips, el programa afegeix als valors d’aquest esport el valor pedagògic del grup, de la col·laboració i l’aprenentatge de la importància de l’esforç comú.

Jugando al atletismo

Proves

Reglament proves


Informació extreta de la web de la Federació espanyola d’atletisme

http://www.rfea.es/menores/menores.asp

Save

També us pot interessar

1 resposta

  1. setembre 2014

    […] Jugando al atletismo. Programa desenvolupat per la Federació espanyola d'atletisme per tal de fomentar la pràctica de l'atletisme en l'àmbit escolar  […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *