Dansa Ara

Dansa Ara
Font: eldigital.barcelona.cat

Dansa Ara

Dansa Ara és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.
Vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.
Després del treball d’aprenentatge d’un repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participa a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània que té lloc al Palau Sant Jordi.

Aquesta activitat també compta amb la col·laboració de les següents entitats: Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre, Factoria Mascaró, Palau Sant Jordi-BSM i Barcelona Promoció- Anella Olímpica.

La inscripció està oberta a les escoles de la ciutat de Barcelona i s’ha de fer a través del PAE (Programa d’activitats escolars).

Més informació en aquest enllaç:

http://ajuntament.barcelona.cat/ciutateducadora/ca/projectes/dansa-ara-0

 

Coreografies de les diferents edicions del Dansa Ara interpretades pels mestres

2019

2018

2017

2016

2015

2014

Participació de l’escola Sant Martí a l’edició 2014 del Dansa Ara

També us pot interessar

1 resposta

  1. juny 2017

    […] triat aquesta dansa que va formar part de l’espectacle escolar Dansa Ara organitzat per l’Ajuntament de Barcelona en cursos anteriors. perquè es tracta d’una […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.