Identifiquem i representem diferents sons amb el nostre cos

Identifiquem i representem diferents sons amb el nostre cos

Identifiquem i representem diferents sons amb el nostre cos

Dins de la unitat de programació titulada “El meu cos s’expressa sense vergonya” que hem dut a terme a les classes de 4t hem realitzat una activitat en la que hem utilitzat estímuls sonors per tal d’expressar-nos a través del nostre cos i el moviment.

S’ha demanat als alumnes que es repartissin pel gimnàs i a cadascun se li ha donat un full de paper i un llapis.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

El mestre ha anat reproduint un total de 10 sons diferents. Per a cada so, i seguint els temps marcats pel mestre, els alumnes havien d’escoltar-lo sense moure’s, representar-lo utilitzant el repertori motriu més ampli possible (cos, desplaçament, gest, etc.) i posteriorment anotar el que creien que era cada so en el seu full de paper.

Finalment s’han tornat a reproduir els sons novament i per a cada so el mestre ha demanat a alguns alumnes que fessin la representació davant dels seus companys. D’aquesta manera hem pogut fer una observació més acurada i en aquest cas ens ha servir per poder qualificar als alumnes.

 

Cliqueu damunt la imatge per veure més fotografies d’aquesta activitat

Des d’aquestes webs es poden descarregar gratuïtament altres efectes de so:

http://www.sshhtt.com/

http://www.elongsound.com/sonidos.html

http://efectos-de-sonido.anuncios-radio.com/gratis/index.php

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.