Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Durant les primeres sessions d’aquest curs vam dedicar una estona a pensar i escriure què esperàvem aprendre durant les classes d’educació física.
http://www.mouelcos.cat/?p=7686
Per la meva banda també vaig explicar quines eren les meves expectatives com a mestre d’educació física. Aquestes expectatives tenien a veure amb l’àmbit de l’educació física però també especialment amb el de valors i de cara a consolidar un ambient de treball que faciliti l’aprenentatge.

Autoavaluació trimestral

Autoavaluació trimestral

Un cop acabat el primer trimestre cada alumne de manera individual ha omplert aquesta graella d’autoavaluació i ha anotat aquell aspecte o aspectes que es proposa millorar. El mateix procés el seguirem durant els altres trimestres del curs.

Autoavaluació trimestral

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.