Menja sa en família. Fem salut a l’escola

Menja sa en família
Font: http://www.menjasaenfamilia.org

Menja sa en família

Menja sa en família” és un projecte educatiu de la Fundació Ametller que promou els hàbits d’alimentació saludable i el consum responsable i que fomenta l’activitat física entre els nens i els joves.

El projecte, format per un conjunt de recursos adreçats a mestres de primària i a famílies amb fills entre els 6 i els 12 anys, té com a objectius principals donar informació i consells de caràcter general per alimentar-se de manera saludable i posar a disposició de tots una eina útil per a la planificació i l’organització dels àpats setmanals.

També és un recurs pensat per conscienciar els nens i els joves de la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris per gaudir d’una bona salut.

Aquest projecte compta amb el suport del Departament de Salut i el d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que ha validat que el projecte compleix el currículum sobre alimentació i nutrició de 2n a 6è de primària.

 

Menja sa en família

http://www.menjasaenfamilia.org

 

El projecte consta de:

  • Una web que és el recurs bàsic de treball a les escoles i inclou tota la informació bàsica sobre alimentació saludable i, alhora, recursos i jocs interactius per consolidar l’aprenentatge.
  • Una app, pensada per a un ús familiar, encara que també es pot fer servir a les escoles, conté la informació sobre els aliments i l’alimentació i l’eina per elaborar els menús familiars.

La Fundació Ametller ofereix la possibilitat de becar a algunes escoles. Les escoles becades reben assessorament per part d’especialistes en nutrició que expliquen a professors i alumnes coneixements sobre els grups alimentaris i les seves propietats, així com la manera d’elaborar un àpat equilibrat i variat. A través d’aquestes sessions, es pretén que els docents adquireixin nocions bàsiques de nutrició per tal que ells mateixos puguin impartir aquests coneixements als alumnes al llarg del curs i fomentar així una bona alimentació des de ben petits.

Les escoles que vulguin optar a una de les beques de la Fundació Ametller,  poden sol·licitar-la omplint aquest formulari i enviant un correu electrònic a l’adreça info@menjasaenfamilia.org.

Podeu accedir a “Menja sa en família” des d’aquest enllaç:

http://www.menjasaenfamilia.org/ca/

 

 

Save

Save

Save

Save

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *