Mou el cos, desvetlla la ment

10 canals de vídeo per a educació física

10 canals de vídeo per a educació física

Font: youtube.com

10 canals de vídeo per a educació física

Les xarxes socials són estructures formades per persones, entitats o organitzacions connectades entre sí per un o varis criteris que poden ser d’amistat, econòmiques, professionals, etc.

Les xarxes socials serveixen com a font d’aprenentatge, de compartició i de difusió de coneixement: llistes de Twitter, grups de Facebook i també canals de Youtube.

En aquesta llista comparteixo 10 canals de vídeo per a educació física o que promouen un estil de vida saludable, que publiquen de manera regular gravacions de contingut divers i que ens poden ser útils d’una forma o altre per a les nostres classes d’educació física.

 

1 IniciaSport

https://www.youtube.com/user/Iniciasport/

Un llistat immens de vídeos classificats en més de 80 esports diferents majoritaris i no tan coneguts.

Font: youtube.com

2 Fitness Blender

https://www.youtube.com/user/FitnessBlender

Canal amb més d’1 milió de subscriptors amb exercicis de fitness classificats en diferents categories: parts del cos a treballar, material disponible, temps que es pot dedicar, dificultat, tipus d’entrenament, intensitat, etc.

Font: youtube.com

3 Danzas del mundo

https://www.youtube.com/user/begodanzas

Canal d’una professora de Santander en el que podem conéixer 100 danses de tot el món classificades per continents. Molt recomanable consultar també la seva web: https://danzasdelmundo.wordpress.com/

Font: youtube.com

4 PhysEdGames i Juegos Educación física

Canal nord-americà i el seu clon espanyol en el que s’expliquen de manera gràfica en forma de vídeo curt d’una durada aproximada d’1 minut simples idees de jocs per fer servir a les classes d’educació física.

https://www.youtube.com/user/PhysEdGames

https://www.youtube.com/channel/UCQBtNmyXoZiD-bU3WQbGFWw

 

Font: youtube.com

Font: youtube.com

5 DeportesUncomo

https://www.youtube.com/user/DeportesUncomo

Deportes Uncomo és en realitat una secció del canal Uncomo dedicat a explicar pas a pas a fer un munt d’activitats diferents. En aquesta secció es donen consells i s’expliquen trucs sobre els esports més practicats i també d’activitats físiques que es poden dur a terme en el temps de lleure.

Font: youtube.com

6 Ull esportiu

https://www.youtube.com/user/ullesportiu

Canal educatiu d’educació física creat i mantingut per professors i mestres d’educació física de la Comunitat Valenciana originàriament lligats al grup de treball de professors d’educació física del CEFIRE de València.

Font: youtube.com

7 Tienda malabares

https://www.youtube.com/user/malabarestv/

Canal monogràfic dedicat al món dels malabars creat i mantingut per la tenda de malabars situada a Mèxic https://www.tiendamalabares.com. Hi trobem indicacions i vídeotutorials per manipular diferents materials de malabars: pilotes, cèrcols, etc.

 

Font: youtube.com

8 Inercia

https://www.youtube.com/user/inerciaonline/

Canal especialitzat en vídeos relacionats amb tot tipus d’activitat sobre rodes: patins en línia, patinets, monopatins, etc. Creat i mantingut per la botiga Inercia de Barcelona.

Font: youtube.com

9 Consells de salut, activitat física i alimentació

https://www.youtube.com/playlist?list=PLAydlOUpCxDmSaBf0I9RYz9BirA3p0IPM

Vídeos sobre consells de salut, activitat física i alimentació elaborats per la Generalitat de Catalunya. Els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya tenen diferents recursos àudiovisuals en format de vídeo però estan repartits per diferents webs i plataformes i això dificulta el seu seguiment.

Font: youtube.com

 

10 Educación física cooperativa

https://www.youtube.com/channel/UCKuNSqWYFw3wg3Cy9OJBFUA

Canal creat amb motiu del 10è Congrés internacional d’activitats físiques cooperatives que va tenir lloc a Barcelona el juliol de 2016. Dedicat a la difusió de vídeos sobre activitats físiques cooperatives en educació física i metodologies d’aprenentatge cooperatiu. Qualsevol docent pot aportar vídeos enviant-los a educacionfisicacooperativa@gmail.com.

Font: youtube.com

Bonus

De Spelles

Canal holandès associat a la web https://despelles.nl/ i al compte de twitter https://twitter.com/gymles. S’hi publiquen setmanalment activitats originals, divertides i innovadores per a classes d’educació física.

https://www.youtube.com/channel/UCvQGyVJxpSH6UQujgscftAg

Font: youtube.com

Coneixeu altres canals de vídeo que ens puguin ser d’utilitat per a les classes d’educació física o que promouen un estil de vida saludable? Podeu respondre als comentaris.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Exit mobile version