Mou el cos, desvetlla la ment

Activitats amb patinets o scooters

Activitats amb patinets o scooters

Activitats amb patinets o scooters

 

Trucs per a fer amb patinents. Alguns els farem a les classes d’EF que farem amb els patinets o scooters.

 

1. Salt de conill (ollie, jay hop, etc.). Aquesta és la porta d’entrada a gairebé tots els trucs de scooter. Per fer-lo, has de tirar cap amunt el manillar i fer el mateix amb els peus. Has d’aconseguir que les dues rodes es desenganxin alhora del terra. (Només salta amb l’scooter).

 

 

2. Salt Hippy. Aquest és un truc que gairebé qualsevol persona pot fer. Per fer-lo, has de saltar de la coberta, deixant les rodes a terra. Variacions: pots canviar posicions, girant, fer un Airwalk, o fins i tot un Rodeo (una mà al manillar).

 

3. X-Up. (Bar- to- bar). Per fer un X-Up has de fer un Ollie. A continuació gira el manillar 90 graus en l’aire i després redreça cap endavant abans d’aterrar.

 


4. Manual. (Wheelie). Un truc simple. Només has d’inclinar-te una mica cap enrere, equilibra la teva roda del darrere i condueix així.

 

 

5. Nose Manual. (Endo). Igual que el manual, però enlloc d’inclinar-se cap enrere, fes-ho utilitzant la roda davantera.

 

 

6. Pogo. Aquest truc pot ser difícil per als principiants. L’únic que has de fer és subjectar els frens i saltar amb la teva roda del darrere.

 


7. No Foot. Tot el que necessites fer és un Ollie, després posar els dos peus fora de la coberta. Igual que un Salt Hippy, pots fer un Airwalk, Rodeo, etc.

 


8. Kick-Out. Fes un Ollie, i a continuació posa els dos peus a un costat de la coberta a 45 graus. Recorda redreçar la coberta abans d’aterrar.

 


9. Grind. Sembla senzill, però és fàcil ficar la pota. Tot el que has de fer és un Ollie, girar la teva coberta 90 graus i aterrar al carril . Queda’t tot el temps que necessitis , llavors torna a la posició normal.

 

 

10. Barspin. És difícil d’aprendre. Es fa servir en combinació amb altres trucs.

 

 

11. Tailwhip. També és difícil d’aprendre i es combina amb molts altres trucs.

 

 

Consells

 

 

Consells per triar un patinet

http://deporte.uncomo.com/articulo/como-elegir-patinetes-para-ninos-25571.html

 

El patinet, una alternativa com a mitjà de transport

http://www.enbicipormadrid.es/2011/10/una-alternativa-para-el-transporte.html

 

Informació i imatges extretes de:

http://www.wikihow.com/Do-Beginner-Kick-Scooter-Tricks

Exit mobile version