Mou el cos, desvetlla la ment

Iniciació al beisbol a cicle superior

Iniciació al beisbol a cicle superior

Font: mouelcos.cat

Iniciació al beisbol a cicle superior

Una de les darreres situacions d’aprenentatge que hem introduït durant el primer trimestre d’aquest curs ha estat la iniciació al beisbol a cicle superior.

A més del material propi de l’escola hem fet servir el material que ens ha deixat en préstec durant un temps el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa.

Font: mouelcos.cat

En funció de com es presenti aquesta activitat por ser excloent amb els menys hàbils i generar conflictes i confrontació. Amb unes petites adaptacions això es pot evitar.

En les primeres sessions hem fet activitats molt senzilles per oferir la possibilitat a tothom de llançar i colpejar moltes vegades i millorar la punteria i la coordinació ull-mà.

Més endavant hem introduït activitats una mica més estructurades en les que tots els alumnes en petit grup i de manera autònoma han jugat i han practicat diferents rols: llançament, colpeig, recollida i anotació.

 

 

Finalment hem jugat a beisbol adaptat en dos equips.  Hem introduït un seguit de modificacions en la manera de jugar per tal de fer aquesta activitat més engrescadora i incentivar la participació de tothom:

 

 

 

 

 

 

 

Cliqueu damunt la imatge per veure les fotografies d’aquesta activitat. Font: mouelcos.cat

 

 

Font: mouelcos.cat

 

Font: mouelcos.cat

Exit mobile version