Circuits esportius a Barcelona

Circuits esportius a Barcelona

Circuits esportius a Barcelona

Els Circuits esportius a Barcelona són espais públics urbans situats en parcs, avingudes i altres zones a l’aire lliure per on caminar o córrer. Es tracta d’una manera senzilla de fer esport, ja que són activitats físiques accessibles que no requereixen un equipament complex. Els circuits estan convenientment senyalitzats, amb informació i consells pràctics.

Els circuits que hi ha actualment a la ciutat de Barcelona són aquests:

  • Circuit del parc de Joan Miró. L’itinerari és per l’interior del parc, entre els carrers de Tarragona, de la Diputació, de Vilamarí i d’Aragó, i la distància total, 700 metres.
  • Circuit del Castell de Montjuïc (dos itineraris). Els itineraris comprenen el perímetre del castell, baluard, museu militar, telefèric i fossars, a la muntanya de Montjuïc. Les distàncies són les següents: itinerari 1, 1.992 metres; itinerari 2, 1.340 metres.
  • Circuit de Can Dragó. L’itinerari passa per l’avinguda Meridiana, avinguda de Rio de Janeiro, passeig d’Andreu Nin i passeig de Valldaura. La distància és de 900 metres.
  • Circuit del passeig Marítim. L’itinerari va pel passeig Marítim, entre els carrers de l’Arquitecte Sert i Bac de Roda. La distància és de 1.500 metres.
  • Circuit Diagonal-Cervantes. L’itinerari és per avinguda Diagonal, entre la plaça de Francesc Macià i el parc de Cervantes. La distància és de 3.530 metres.
  • Circuit Diagonal – Sant Martí. L’itinerari és per avinguda Diagonal, entre els carrers de Badajoz i Josep Pla. La distància, en aquest cas, és de 2.600 metres.
  • Circuit Aragó-Guipúscoa. L’itinerari comença al carrer d’Aragó – rambla de Guipúscoa, entre l’avinguda Meridiana i Extremadura. La distància és de 2.600 metres.
  • Circuit de la rambla de Prim. L’itinerari passa per la rambla de Prim, entre els carrers de Cantàbria i Santander i la plaça de Llevant. La distància és de 2.200 metres.
  • Circuit del parc del Clot. L’itinerari transcorre per l’interior del parc del Clot, entre els carrers dels Escultors Claperós, Municipi i Gran Via. La distància és de 700 metres.
  • Circuit del parc de la Ciutadella. Tot l’itinerari és per l’interior del parc. La distància és de 2.135 metres.
  • Circuit del passeig del Mirador de les Aigües. L’itinerari va des de la plaça de Mireia fins a la plaça de Maduixers. La distància és la més llarga de totes: 9.000 metres.

 

 

La ciutat també ofereix unes altres rutes anomenades Caminant fem salut. Són itineraris urbans que transcorren per llocs emblemàtics i d’interès cultural o patrimonial dels deu districtes de la ciutat. Són una activitat saludable i cultural, ja que tot caminant es poden descobrir indrets especials de la ciutat.

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *