Waterpolo 4t a Can Felipa

Waterpolo 4t a Can Felipa

Waterpolo 4t a Can Felipa

Durant aquest darrer mes les classes de 4t han pogut conèixer i practicar per primera vegada l’esport del waterpolo a la piscina de Can Felipa i sota la supervisió de monitors i entrenadors del CN Poblenou.

 

Durant tres dilluns al matí hem anat a les instal·lacions del CEM Can Felipa. Hem començat fent unes quantes piscines, després un seguit de jocs, activitats i llançaments amb pilotes i finalment hem fet un partidet de waterpolo a mitja piscina. Hem comprovat que és un esport força cansat que requereix molt d’entrenament.

El CN Poblenou és una entitat arrelada al barri amb més de 80 anys d’antiguitat. Actualment compta amb les seccions de waterpolo, rugbi i natació.

 

orximNfP

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.