Els jocs dels nostres pares i avis

Els jocs dels nostres pares i avis

Els jocs dels nostres pares i avis

Aquesta activitat consisteix a demanar a l’alumnat la col·laboració de les seves famílies.

Han de preguntar a casa a quins jocs jugaven els seus familiars més grans (pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, etc) quan eren petits i amb la seva ajuda han d’explicar per escrit les normes més importants del joc. Podem subministrar un model de fitxa igual per a tothom.

Un cop recollides totes les respostes es poden dedicar unes sessions a comentar-los, a veure quines diferències i coincidències hi ha amb els jocs que es practiquen actualment i a posar-los en pràctica.

Cada joc l’ha d’explicar el seu autor als seus companys. És ell qui dirigeix la classe en aquell moment.

També us pot interessar