Webquest sobre l’atletisme

Webquest sobre l'atletisme

Webquest sobre l’atletisme

 

Les webquests són propostes didàctiques de recerca guiada que utilitzen principalment recursos d’Internet. Tenen en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contemplen el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritzen la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i contenen una avaluació directa del procés i dels resultats.

 

Les webquests es basen en el constructivisme, és a dir, en que els alumnes construeixin el seu propi coneixement a partir dels coneixements propis previs. Van ser ideades per Bernie Dodge l’any 1995 amb l’ajut de Tom March en el desenvolupament pràctic. Moltes de les webquests es poden crear a partir de generadors.

 

En aquest cas presentem una webquest d’exemple creada amb la plataforma Wix.com per tal dinamitzar la presentació d’un esport, en aquest cas l’atletisme.

 

http://agustibartra.wix.com/webquest-atletisme

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.