Exercicis per mantenir-se en forma

Exercicis per mantenir-se en forma
Font: mouelcos.cat

Exercicis per mantenir-se en forma

Twitter s’ha convertit en una excel·lent font d’aprenentatge i d’intercanvi de coneixements que permet descobrir eines diferents per a les nostres classes, estar al cas de maneres de treballar d’altres companys i també compartir activitats i recursos amb els nostres seguidors i en general amb tothom que està present en aquesta xarxa.

Precisament a través de Twitter vaig conèixer a  Kevin Tiller @physedreview, mestre d’EF a la West Elementary School a Andover, Massachusets.

Aquest mestre va compartir una presentació que feia servir a les seves classes que inclou un total de 10 animacions amb exercicis de tonificació general. També inclou un temporitzador de 45 segons d’activitat.

 

 

Aquests exercicis són senzills de fer i no necessiten cap tipus de material ni gaire espai i per tant són ideals per poder-los fer a casa fora de l’horari escolar. Hem presentat durant una sessió d’EF aquests exercicis i els hem realitzat procurant donar pautes per a una correcta execució.

Com que disposem d’un ordinador i un canó de projecció hem projectat la presentació en una de les parets del gimnàs i com que disposem d’un equip de so prou potent hem dinamitzat la sessió amb música a través de la plataforma Spotify.

Adjuntem dues llistes de reproducció que podríem fer servir. Cal tenir instal·lada l’aplicació al vostre ordinador o dispositiu per poder-les escoltar.

 

En acabar la sessió hem anotat el nom dels exercicis i cada alumne s’ha endut el full amb les imatges dels exercicis que hem fet per tal que els puguin realitzar a casa seva durant el seu temps de lleure i així contribuir als 60 minuts d’activitat física diària recomanada per a infants i adolescents pel programa PAFES.

Exercicis per mantenir-se en forma

Font: mouelcos.cat

 

Descàrrega de la presentació original

https://www.dropbox.com/s/yzl8uf7k60j0ikd/Fitness%20Exercises.pptx?dl=0

Descàrrega de la presentació modificada

https://www.mouelcos.cat/wp-content/uploads/2017/11/Fitness-Exercises-modificat.pptx

 

Exercicis per mantenir-se en forma

Cliqueu damunt la imatge per veure fotografies d’aquesta activitat. Font: mouelcos.cat

 

 

 

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *